The floor is yours

The Floor is Yours is een project mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds vindt het belangrijk om alle kinderen de mogelijkheid te geven om deel te kunnen nemen aan sport- en culturele activiteiten. Zij zijn van mening dat sporten en frequent culturele activiteiten ondernemen goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen op fysiek, mentaal en sociaal niveau.

The Floor is Yours geeft kinderen vanaf 6 jaar de kans tien breakdance lessen te volgen verzorgd door bekende danscoaches. Sinds 2017 wordt TFIY twee maal per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League. De lessen worden gegeven op meerdere locaties in Nederland en bedragen 25 euro. Tevens wordt er een slotevent georganiseerd voor de deelnemers. Een onderdeel van deze dag is de City vs. City Battle, hier kunnen leerlingen van elke stad laten zien wat zij geleerd hebben gedurende de lessen en kennismaken met bekende dansers. Aan het einde zal een deskundige jury bepalen wie de winnaar is van het seizoen.

Indien ouders de serie niet kunnen betalen, kan het vergoed worden door Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Aanvragen mogen voor meerdere kinderen uit een gezin worden gedaan en kunnen enkel worden ingediend via het aanmeld formulier op onze website. Leergeld zal het contributiegeld direct betalen aan de organisatie. Na afloop van de serie lessen is het mogelijk om bij de betreffende dansdocent reguliere lessen te volgen, dit kan eveneens vergoed worden door Leergeld.

Door te klikken op aanmelden kunt u uw kind inschrijven voor deelname aan de editie van 2019:

AANMELDEN

Wilt u een impressie kijken wat het inhoud, dan kunt u de onderstaande video bekijken:

Meer informatie is te vinden via de volgende bronnen:
• Website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/projecten/thefloorisyours/
• Instagram: @thefloorisyours
• Facebook: @JeugdfondsSportenCultuurNederland
• E-mail: thefloorisyours@jeugdfondssportencultuur.nl.